Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Ohjaajan tunnetaidot ja sietoikkuna

28.9.2021 kello 12:00 15:00

Ohjaajan omat tunteet ja uskomukset vaikuttavat työskentelyyn lapsen kanssa. Koulutuksessa tutustutaan autonomisen hermoston vireystilojen tunnistamiseen ja säätelyyn sekä mielellistämisen (mentalisaation) käsitteeseen. Kun ohjaaja on tietoinen oman kehonsa ja mielensä reaktioista, se auttaa selkeyttämään ja erottamaan omia ja toisten tunteita. Koulutus antaa eväitä sietoikkuna-työskentelyyn.

Kouluttajina toimivat traumapsykoterapeutti, kouluttajapsykoterapeutti, EMDR-terapeutti, ensihoitaja/sairaanhoitaja (amk) Jonna Södervall/Mindventure Oy. Kommenttipuheenvuorossaan Kropsun perhekodin vastaava ohjaaja Elina Kukko kertoo tunnetaitojen ja sietoikkunan käytöstä perhekodin arjessa. Lopuksi kuulemme RageStop-hankkeen projektipäällikkö Harriet Tervosen esittelyn siitä, millä tavoin tunnetaidot ja sietoikkuna voidaan viedä työskentelyyn nuoren kanssa.

Ilmoittautuminen koulutukseen täältä tai https://link.webropolsurveys.com/EP/B28B2FA29401CD5F

Katso myös tähän koulutussarjaan kuuluvat kaksi muuta koulutusta eli Sijaistraumatisoituminen sijaishuollossa (4h) ja Hengitys- ja maadoitusharjoitukset (2h). Jokainen koulutus on oma kokonaisuutensa eli yksittäiseen koulutukseen osallistuminen on mahdollista. Parhaan hyödyn kuitenkin saat osallistumalla koko sarjaan! Hox, jokaiseen koulutukseen ilmoittaudutaan oman ilmoittautumislinkin kautta.

Koulutus tallennetaan ja tallenne tulee nähtäville Osaamista sijaishuoltoon -hankkeen nettisivuille

Koulutusten kohderyhmä: lastensuojelulaitosten ohjaajat, sote-alan opettajat, sosiaalityöntekijät, lastensuojelun kytkeytyvät ammattilaiset, perhehoitajat, muut lasten kanssa työtä tekevät tahot


Koulutukset ovat osallistujille maksuttomia, mutta yrityksille ne katsotaan de minimis-tueksi. Olemme tarvittaessa yhteydessä ilmoittautuneisiin.

Jaa: